miercuri, 28 decembrie 2011

la bloc 2009 Ruleaza: Luni - joi 23:30 pe pro tv international spalabloc.tk spa la bloc.tk

la bloc 2009 Ruleaza: Luni - joi 23:30 pe pro tv international  spalabloc.tk
La Bloc
Ruleaza: Luni - joi 23:30
Aşteptat cu sufletul la gură de telespectatorii Pro Tv Internaţional, "La bloc" e mai bine clădit ca niciodată. Situaţiile de umor sunt precum cărămizile puse una peste alta, iar distribuţia serialului oferă filonul de rezistenţă al acestei producţii bine bazate. Actorii şi intrigile vor dovedi că vremurile se schimbă, dar succesul ba!

Pentru o construcţie beton a blocului, însuşi Ionuţ Iftimoaie a decis să pună, nu….pumnii, ci umărul! El va da naştere unui personaj adulat de fete, care va face în permanenţă o figură bună în faţa sexului frumos. Distribuţiei serialului i s-au alăturat, pe lângă actorii cunoscuţi din celelalte sezoane “La bloc (Mihai Coadă, Mariana Dănescu, Alina Chivulescu, Dana Rogoz, Laura Cosoi, Tili Niculae, Anca Ţurcaşiu) şi alte nume sonore ale scenei: Vasile Muraru, Cosmin Seleşi, Gheorghe Ifrim, Adrian Nartea şi Edgar Nistor.

În timp ce Costel a dat bir cu fugiţii, lăsând-o pe Lili (Mariana Dănescu) liberă şi independentă, rătăcitorul Nelu Curcă (Mihai Coadă) hotărăşte să se întoarcă la familia sa, unde însă….nu mai este primit! Pe lângă faptul că e mai frumoasă ca niciodată, Bela (Alina Chivulescu) este şi mult mai puternică. Devenită consilier matrimonial, Bela se străduieşte ca măcar profesional să poată uni cuplurile cu probleme, dacă viaţa ei personală nu este chiar un succes. Bela pendulează între a-l primi pe Nelu înapoi sau a flirta cu Fane (Gheorghe Ifrim), un personaj destul de dubios care obişnuieşte să vorbească despre el la persoana a III-a şi care face o adevărată pasiune pentru ea.
La rândul lor, cele trei dive, Mimi (Dana Rogoz), Adina (Laura Cosoi) şi Roxana (Tili Niculae) au o viaţă mai tumultoasă ca niciodată. Mimi îşi pierde capul după Bobi (Cosmin Seleşi), nimeni altul decât fratele lui JR (interpretat de Ionuţ Iftimoaie) care la rândul său va fi într-o veşnică dilemă, aceea de a alege să fie cu Adina sau cu Roxana.
Pe un alt palier, locuiesc Alin (Adrian Nartea) şi Sever (Edgar Nistor), un cuplu gay care pare să deţină ceea ce le lipseşte celorlalţi: armonia şi înţelegerea. Refuzat de Bela, Nelu va ajunge să fie găzduit de cei doi care vor avea grijă de el şi-l vor trata ca pe propiul lor copil.

Cel care ţine evidenţa tuturor lucrurile care se întâmplă în bloc şi se încăpăţânează să se opună tuturor modernizărilor ce-ar putea să-l scoată din ritmul său antic şi învechit este însuşi Felix, administratorul blocului interpretat de Vasile Muraru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu