marți, 20 decembrie 2011

La Bloc este titlul unui serial TV difuzat la Pro TV

La bloc

La Bloc este titlul unui serial TV difuzat la Pro TV și produs de Media Pro Pictures din Buftea. Producătorul lui Andrei Borcea a mai facut și La Servici, Fete cu lipici și noul serial Meseriașii.
,,La Bloc`` a fost un serial de mare succes difuzat de ,,ProTV``.

[modificare]Povestea Dupa 16 ani de casnicie,Lili si Costel Jurca se muta intr-un apartament nou,avand-o vecina pe familia Curca care au impartit problemele vietii la bloc.Dupa aparitia unui nou vecin,Americanu`,acestia intra in tot felul de afaceri dubioase.Un alt vecin,zis si Nea Popa,este in cautarea marii lui iubiri,nereusind niciodata sa si-o gaseasca.Dupa ce doamna Curca a plecat in strainatate,Mimi s-a mutat intr-un apartament alaturi de Adina si Roxana,iar Nelu a incercat sa gaseasca o femeie care sa ii inlocuiasca nevasta.Dupa ce o femeie foarte frumoasa pe nume Bela si-a deschis un cabinet de psihologie in bloc,el si Americanu`au concurat pentru ea.Dupa o relatie de cateva luni,Nelu si Bela s-au despartit.

Americanu` si-a deschis un post de radio,Adina si-a deschis un butic,Mimi s-a inscris la facultatea de actorie,iar Roxana a pornit intr-o continua ,,vanatoare`` de barbati pe care nu i-a cucerit niciodata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu